My Bag

My Bag

Krönika.

Hannah Widell: "Doften är en förlängning av ens intryck som jag noga väljer".

I samarbete med Sniph
Hannah Widell: "Doften är en förlängning av ens intryck som jag noga väljer".

 

Precis som jag väljer kläder väljer jag också parfym. För de är ju så, man måste ha den perfekta balansen vare sig man ska på ett viktigt möte, dejten eller tjejkvällen. Och som många vet är doften en förlängning av ens intryck. Därför har jag satt ihop den perfekta doftgarderoben till dig på Sniph.com. Här kommer min personliga doftguide: 

 

 

Work

Berdoues - Somei Yoshino

Med den här doften känner jag mig kreativ, inspirerad och stark. Vilket gör att jag tar varje arbetsdag med storm. För mina arbetsdagar känner jag mig just så och hoppas också med den här doften att jag ska kunna sprida samma känsla till de jag möter.

 

 

The life puzzles

Une Nuit a Bali - Murmure des Dieux

Jag är företagsledare, mamma, vän och massor av annat. Den här doften speglar hur jag får ihop mitt livspussel. Den får mig att känna mig fräsch, stark, att orka, vara smart och alltid tänka på att man behöver inte alltid vara på topp bara man gör sitt allra bästa.

 

 

 

Summernights

Heeley – Coccobello

Det är ingen hemlighet att jag är tokig i allt som doftar cocos. Den här doften har det men också på ett elegant och punkigt sätt vilket är min favoritkombo. Den här doften får mig att tänka på alla ljumma försommarkvällar i någon härlig klänning, skinnjacka och höga klackar. Och så lite rött läppstift på det.

 

 

Back to the city

Parle Moi de Parfum - Woody Perfecto

När kvällarna börjar bli mörkare och det är dags att börja tänka på att komma tillbaka till stan, jobb och ta nya tag så vill jag ha en djupare doft. Den här ger mig pondus samtidigt som den är mystisk. Den är perfekt att komma tillbaka till. Passar både dag och kväll.