My Bag

My Bag

Krönika.

Amanda Schulman: "Så ger du ett starkare intryck med rätt parfym – till rätt tillfälle".

I samarbete med Sniph
Amanda Schulman: "Så ger du ett starkare intryck med rätt parfym – till rätt tillfälle".

 

Doften avgör mycket av en persons helhetsintryck och för mig är det viktigt att matcha tillfälle med rätt doft. Därför har jag satt ihop den perfekta doftgarderoben till dig på Sniph.com. Här kommer min personliga doftguide hur du kan ge ett starkare intryck till livets olika tillfällen.

 

 

 

Date Night

Bon Parfumer - 801

Tänk er att spruta på sig lite för mycket parfym, ta en extra titt i spegeln och konstatera att du är absolut skitsnygg ikväll. Klänningen hade du egentligen inte råd med och klackarna är för höga. Men det gör inget för i baren på hotellet sitter din livs största kärlek och det första hen kommer att göra är att att kyssa dig på kinden och känna doften av din parfym. Den doften är det!

 

 

 

 

At The Office

Miller Harris - Scherzo

Om man ska göra nåt viktigt eller sitta på möten en hel dag så vill jag dofta fräscht och värdigt. Något som sätter tonen för hur jag vill känna mig på jobbet. Dessutom så tror jag att man inte ska ha en för egen doft då många är känsliga och man vill liksom inte förstöra ett möte. Självklart är denna doft perfekt med en kostym, vilket jag har på mig väldigt ofta.

 

 

 

Up All Night

Gallivant - Tel aviv

Det här är min festparfym! Om jag ska gå på stor fest så vill jag dofta lite starkare. Jag tänker att det ger en självförtroende när man ska träffa en massa människor och att man måste ta i lite om nån ska känna vad man doftar. Och eftersom jag väldigt ofta har på mig den lilla svarta så tycker jag att denna doft passar utmärkt till!

 

 

 

Stay Day Tuned

Phaedon - Pluie de soleil perfume

Ni vet de där tjejerna som bara doftar som om de hade världens bästa schampo och en svindyr body lotion. Jag har nu hittat just den doften. Den där som inte är så ”parfymig”. Den har jag på mig på dagarna och jag älskar det!